Styrelsen

Bli medlem!

Styrelsen

Ordförande: Lotta Hägg

 

Lotta började på ridskolan i Stenhamra som sexåring, och blev då också medlem i FRIS och har varit klubben trogen sedan dess. Efter ridskolan blev det några år som medryttare och sen hos en uppfödare där hon fick rida knappt sadeltama unghästar. Lotta ä sedan 2001 glad och lycklig ägare till Anmoorette (alias Puman).

Ledamot: Lisa Almesjö Vice ordförande

 

Lisa Almesjö

Lisa började sin ridbana i Nacka och på Ingarö men är sedan 15 år tillbaka hästmässigt stationerad på Färingsö.

Lisa flyttade in på stall Skogem med förra hästen Zanzibar på nyårsafton 2003 och har nu sitt halvblodssto Iris i samma stall.

– Iris är en riktig allroundhäst som tränas och tävlas i dressyr och hoppning och i övrigt gärna hoppar terränghinder eller lufsar i skogen.

Ledamot: Eva Lustig, kassör

 

Eva började rida på ridskola i Östersund i nioårsåldern. Hon har varit medlem i FRIS sedan 1979 och skaffade sin första häst 1981.

– Nu är jag lycklig ägare till Myran, en Hackney från Holland, som nu är en äldre dam. Rider lite dressyr men numera blir det mest många sköna turer i skogen för oss båda.

Ledamot: Sonia Andersson

 

Sonja står uppstallad med sin häst Donna Leone på Stall Skoghem. Donna är dressyrstammad men tycker mycket om att hoppa.

 

Sonja har suttit i styrelsen till och från under många år. FRIS har varit den självklara klubben från det att första hästen köptes in och stallades upp på Färingsö i början på 90-talet.

 

Ledamot: Margareta Liljenberg

 

Margareta bor på Ekerö och har tre hästar på Söderby, Lovö. Hon började på Äppelvikens gamla ridskola i sin barndom, lånade senare hästar av en barndomsväninna med stuteri, men tappade ridningen i och med yrkeslivet, nära 40 år som journalist på Expressen.

– Jag blev ponnymamma då dottern Anna fick sin första foderhäst som stod på Karbytorp, och har varit medlem i klubben sedan dess, dvs 1991.

Ledamot: Åsa Davidsson

 

Åsa bor på Ölsta gård, där hon bedriver avelsverksamhet och inackorderingsstall.

- Jag har varit medlem sen 1990 och suttit i styrelsen och tävlingskommitten i omgångar.

Ledamot: Sussie Tonneman

 

Jag heter Susie Tonneman och jag gillar att utvecklas tillsammans med min häst. Jag har som mål att komma ut på lite tävlingar under våren. Jag tycker det är kul att vara aktiv i FRIS för att vi har samma intresse i styrelsen. Vi kan erbjuda klubbtävlingar som gör det möjligt att tävla i en lugn och trevlig miljö.

 

Ledamot: Anna Widner

 

Tillbaka till FRIS vilket känns fantastiskt roligt. Inte minst då FRIS är föreningen som

givit mig massor av fina vänner och inspirerat mig till att börja tävla.

 

Ridit sedan jag var 10 år men varvar gärna ridningen med andra sporter och det är inte en helt ovanlig syn att se mig ute på en löptur med en häst i släptåg.

Suppleanter:

Ghita Hadding Wiberg

 

– Red några år på Nyckelviken i Nacka som barn. Hade sedan ett längt uppehåll och började igen i 20-årsåldern på Äppelvikens ridskola där jag red i över 30 år. Köpte min första egna häst 2015 som står uppstallad på Sjövillans gård, Färingsö. Har tidigare varit aktiv i Akademiska Ridklubben och Bromma Ridklubb.

Charlotte Jörnlöv

 

Charlotte bor I Bromma med sin sambo och dotter. Började ridkarriären på Vällingby Ridsällskap någon gång på lågstadiet. Har varit med i styrelsen och klubben i många år.

Threse Ramirez Soto

Valberedning:

 

Kommer att utses av styrelsen

Revisorer:

Tina Lönnblad

Göran Lustig

Marie Lindholm

Pernille Abrahamsson, suppleant

Anna Liljenberg, suppleant

Bli medlem!

 


Våra sponsorer

Epost: fris@faringsoridsallskap.se

 

Copyright Färingsö Ridsällskap