Dressyrallsvenskan Div. II, Omg.2 på Sjövillans gård 5 maj 2018

Dressyrallsvenskan div. II, omg. 2 på Sjövillans gård 5 maj 2018


Dressyrallsvenskan div 2, omgång 2 genomfördes på klubbens anläggning Sjövillans Gård, Kumla  den 5 maj – vår första riktiga tävling sedan ungefär 2010. Mycket jobb och funderingar inför tävlingen, men det fungerade faktiskt smidigt och bra när det väl gällde. När alla ridit visade det sig att FRIS lag, bestående av Ghita Hadding Wiberg på Fantacy N, Therese Ramirez Soto på Heart to Heart,, Frida Rudeberg på Chaun Soc, kom på sjätte plats och får därmed rida finalomgången i Stäket den 27 maj! Så kom dit och heja på laget!


Vann gjorde Stäket Ryttarnas HF, två kom Stora Wäsby. Individuellt fick klubben också en tredjeplats genom Frida Rudeberg och Chaun Soc som red på 67,42%. I övrigt bjöd dagen på strålande sol, och strålande funktionärer som fixade allt – STORT TACK till alla er som ställde upp!


Tack också till våra sponsorer för segertäcken, blommor och fina priser. Och tack till alla andra som gjorde dagen så lyckad – det är många, många små detaljer för att få det att funka – och det gjorde det!

Christina var speaker
Eva och Maria skötte sekretariatet
Serveringen var populär
Skönt i solen
Frida Rudeberg på Chaun Soc
Ghita Hadding Wiberg på Fantacy N
Therese Ramirez Soto-Heart-to-Heart
Vinnarlaget, StäketRyttarnas HSF

Våra sponsorer

Epost: fris@faringsoridsallskap.se


Copyright Färingsö Ridsällskap