Styrelsen

Bli medlem!

Styrelsen

Ordförande: Anna Widner


Tillbaka till FRIS vilket känns fantastiskt roligt. Inte minst då FRIS är föreningen som

givit mig massor av fina vänner och inspirerat mig till att börja tävla.


Ridit sedan jag var 10 år men varvar  gärna ridningen med andra sporter och det är inte en helt ovanlig syn att se mig ute på en löptur med en häst i släptåg.

Ledamot: Charlotte Jörnlöv, vice ordförande


Charlotte bor I Bromma med sin sambo och dotter. Började ridkarriären på Vällingby Ridsällskap någon gång på lågstadiet. Har varit med i styrelsen och klubben i många år.

Ledamot: Sonia Andersson, sekreterare


Sonja står uppstallad med sin häst Donna Leone på Stall Skoghem. Donna är dressyrstammad men tycker mycket om att hoppa.


Sonja har suttit i styrelsen till och från under många år. FRIS har varit den självklara klubben från det att första hästen köptes in och stallades upp på Färingsö i början på 90-talet.


Ledamot: Margareta Liljenberg


Margareta bor på Ekerö och har fött upp 6 hästar på öarna, har 3 av dem kvar, men numera hos dottern på Värmdö. Hon började på Äppelvikens gamla ridskola i sin barndom, lånade senare hästar av en barndomsväninna med stuteri, men tappade ridningen i och med yrkeslivet, nära 40 år som journalist på Expressen.


Jag blev ponnymamma då dottern Anna fick sin första foderhäst som stod på Karbytorp, och har varit medlem i klubben sedan dess, dvs 1991.

Ledamot: Eva Lustig, kassör


Eva började rida på ridskola i Östersund i nioårsåldern. Hon har varit medlem i FRIS sedan 1979 och skaffade sin första häst 1981.

– Nu är jag lycklig ägare till Myran, en Hackney från Holland, som nu är en äldre dam. Rider lite dressyr men numera blir det mest många sköna turer i skogen för oss båda.

Ledamot: Åsa Davidsson


Åsa bor på Ölsta gård, där hon bedriver avelsverksamhet och inackorderingsstall.

- Jag har varit medlem sen 1990 och suttit i styrelsen och tävlingskommitten i omgångar.

Ledamot: Sussie Tonneman


Jag heter Susie Tonneman och jag gillar att utvecklas tillsammans med min häst. Jag har som mål att komma ut på lite tävlingar under våren. Jag tycker det är kul att vara aktiv i FRIS för att vi har samma intresse i styrelsen. Vi kan erbjuda klubbtävlingar som gör det möjligt att tävla i en lugn och trevlig miljö.


Ledamot: Ghita Hadding Wiberg


– Red några år på Nyckelviken i Nacka som barn. Hade sedan ett längt uppehåll och började igen i 20-årsåldern på Äppelvikens ridskola där jag red i över 30 år. Köpte min första egna häst 2015 som står uppstallad på Sjövillans gård, Färingsö. Har tidigare varit aktiv i Akademiska Ridklubben och Bromma Ridklubb.

Suppleanter:

Threse Ramirez Soto

Sofia Johansson

Daniela Blomqvist

Valberedning:


Kommer att utses av styrelsen

Revisorer:

Lotta Hägg

Göran Lustig

Pernille Abrahamsson, suppleant

Anna Liljenberg, suppleant

Våra sponsorer

Epost: fris@faringsoridsallskap.se


Copyright Färingsö Ridsällskap